Open sollicitaties

Netherlands · Voor posities in de toekomst

Description

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei.

Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven.


U staat op het punt om uzelf in te schrijven als kandidaat bij Quaestus. Quaestus is een organisatie die kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt, waarbij wij optimale transparantie nastreven met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. In het kader van onze bedrijfsdoelen, het in contact brengen van kandidaten met (potentiële) werkgevers, bewaren wij uw gegevens voor de lange termijn. Persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt en/of doorgegeven na voorafgaand overleg met u.

In het kader van de privacywetgeving deelt u door uzelf in te schrijven uw persoonlijke informatie met ons. Indien u hierover nader geïnformeerd wenst te worden, verwijzen wij u naar het privacy statement op onze website. Hierin maken wij aan u inzichtelijk welke persoonlijke informatie wij bewaren, wanneer wij deze verwerken en hoe dat wordt vormgegeven.

Apply for this job