VP Operations Transformation

Netherlands · Digital & Strategy consultancy

Description

Organisatie

Hoewel de impact van digitalisatie niet nieuw is, bereikt de huidige digitale economie een nieuw tijdperk, welke ongeëvenaarde uitdagingen voor alle CEO’s met zich mee brengt. Digitale tools overspoelen het bedrijfsleven waardoor significante verandering is vereist in zowel de manier van werken, wijze van communiceren als in commerciële en operationele processen. Digitale transformatie is op de eerste plaats een business transformatie. Mensen, niet technologie, zijn de essentiële bouwstenen in de digitale transformatie puzzel.

Deze organisatie combineert toonaangevende expertise in strategie, technologie, data science en creatief ontwerp om CxO’s te helpen bij de volgende stappen in hun bedrijfsstrategie. Ze zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het innoveren en (digitaal) transformeren van hun business. Van het ontwikkelen van een winnende strategie tot en met de succesvolle implementatie daarvan (end-to-end). Zo helpen ze klanten om relevant (en concurrentie voor) te blijven.

De organisatie is actief binnen een breed scala van nationale en internationale organisaties, waarvoor grootscheepse en uitdagende verandertrajecten en kleinere adviestrajecten uit worden gevoerd.


Positie

De Vice President Operations Transformation (VP OT) kan echt het verschil maken voor klanten. Door de diepgaande expertise in de organisatie en intensieve samenwerking op global niveau kan hij/zij datgene wat klanten nodig hebben ook echt leveren. Door deze backbone kan de persoon op deze positie de trusted advisor zijn op topniveau. De VP OT acquireert en begeleidt grote adviesopdrachten. Hierin is hij/zij strategisch adviseur op C-level/Boardroom niveau en een inspirerende thought leader voor relaties en collega’s.

De VP OT is door zijn/haar ervaring en kennis in staat relaties te consulteren over de creatie van smart activiteiten. Vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed begeleidt hij/zij klanten in hoe de organisatie haar productiviteit kan verhogen en hoe de time-to-market wordt verkort door zaken als de supply chain, asset management en productie – en operationele processen opnieuw uit te vinden. De koppeling van innovatie, strategie én data is hierin essentieel. De VP OT neemt organisatieleiders mee in zijn/haar visie over het potentieel van digital en wat dit kan betekenen voor het optimaliseren van de operatie. In het vervolg weet hij/zij de mensen in de organisatie mee te nemen in de benodigde stappen om transformaties succesvol te implementeren.

De functie van VP OT kent een aantal overkoepelende thema’s, altijd vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed en gericht op het transformeren van organisaties:


Hoofdverantwoordelijkheden:

Requirements

Functie eisen

De ideale kandidaat brengt een schat aan ervaring mee in het werken als strategisch adviseur op C-level/Boardroom niveau en beschikt over:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas van Gasteren

E: [email protected]

T: +31 73 615 4700

Apply for this job