Vice President O&SC

Netherlands · Strategy & Consultancy

Description

Door de diepgaande expertise van je IT-collega’s, de intensieve samenwerking op global niveau én end-to-end benadering kun je bij deze organisatie echt het verschil maken voor je klanten. Als VP Operations & Supply Chain kun je dat leveren wat nodig is en daarmee trusted advisor zijn op topniveau.

Als VP O&SC ben je door je ervaring en kennis in staat je relaties te consulteren over de creatie van smart activiteiten. Vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed begeleid je je klanten in hoe de organisatie haar productiviteit kan verhogen en hoe de time-to-market wordt verkort door zaken als de supply chain, asset management en productie – en operationele processen opnieuw uit te vinden. De koppeling van innovatie, strategie én data is hierin essentieel. Je neemt organisatieleiders mee in je visie over het potentieel van digital en wat dit kan betekenen voor het optimaliseren van de operatie. In het vervolg weet je de mensen in de organisatie mee te nemen in de benodigde stappen om transformaties succesvol te implementeren.

De functie kent een aantal overkoepelende thema’s, altijd vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed en gericht op het transformeren van organisaties:

Als VP O&SC acquireer en begeleid je grote adviesopdrachten. Je bent hierin strategisch adviseur op C-level/Boardroom niveau en een inspirerende Thoughtleader voor relaties en collega’s. Je ontwikkelt en realiseert vernieuwende oplossingen voor de branche vanuit een duidelijke visie op de markt.

Je voert je opdrachten uit bij een grote groep klanten aansluitend bij je sector expertise. Hiervoor voer je grootscheepse en uitdagende verandertrajecten of kleinere adviestrajecten uit. Naast het uitvoeren van opdrachten bij bestaande klanten, is ook het werven van nieuwe klanten een belangrijk onderdeel van je werk, waarbij je jezelf specifiek richt op een deel van de markt. Het onderhouden, opbouwen en uitbreiden van je netwerk maakt deel uit van je werkzaamheden.

Naast je werk bij klanten ben je medeverantwoordelijk om de groep adviseurs te ontwikkelen en de groep uit te bouwen. Dit doe je – naast je commerciële en delivery werkzaamheden in het veld – ook door het uitdragen van je visie op het vakgebied en je people management skills.


Hoofdverantwoordelijkheden:

Requirements

De ideale kandidaat brengt een schat aan ervaring mee in het werken als strategisch adviseur van C-level/boardroom-level en beschikt over:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Apply for this job