Vice President P&C

Netherlands · Strategy & Consultancy

Description

De nieuwe thema’s in de wereld nopen de Boardroom om anders te kijken naar de aansturing van hun organisatie, doch hoe doen ze dat? Hoe pakken ze dat integraal aan? Hoe pas je digital werken, cyber, duurzaamheid, agile en andere thema’s goed in in de lange termijn strategie en dagelijkse way-of-working? Als VP People & Change denk je met boardrooms mee en adviseer je hen hoe ze dit kunnen doen.

Door je ervaring en kennis stel je klanten in staat zich voor te bereiden op de toekomst door zaken als cultuur, personeelsbezetting en vaardigheden in het leven te roepen, die nodig zijn voor zakelijk succes in een digitaal tijdperk. Daarbij consulteer en begeleid je leiders in het succesvol transformeren van de organisatie. De thema’s richten zich op de transformatiekant en op de vraag wat een organisatie nodig heeft qua (human) capital en design. Altijd vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed. Enkele thematische vraagstukken zijn:


Hoofdverantwoordelijkheden:

Requirements

De ideale kandidaat brengt een schat aan ervaring mee in het werken als strategisch adviseur van C-level/boardroom-level en beschikt over:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Apply for this job