VP People & Organisation

Netherlands · Digital & Strategy consultancy

Description

Organisatie

Hoewel de impact van digitalisatie niet nieuw is, bereikt de huidige digitale economie een nieuw tijdperk, welke ongeëvenaarde uitdagingen voor alle CEO’s met zich mee brengt. Digitale tools overspoelen het bedrijfsleven waardoor significante verandering is vereist in zowel de manier van werken, wijze van communiceren als in commerciële en operationele processen. Digitale transformatie is op de eerste plaats een business transformatie. Mensen, niet technologie, zijn de essentiële bouwstenen in de digitale transformatie puzzel.

Deze organisatie combineert toonaangevende expertise in strategie, technologie, data science en creatief ontwerp om CxO’s te helpen bij de volgende stappen in hun bedrijfsstrategie. Ze zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het innoveren en (digitaal) transformeren van hun business. Van het ontwikkelen van een winnende strategie tot en met de succesvolle implementatie daarvan (end-to-end). Zo helpen ze klanten om relevant (en concurrentie voor) te blijven.

De organisatie is actief binnen een breed scala van nationale en internationale organisaties, waarvoor grootscheepse en uitdagende verandertrajecten en kleinere adviestrajecten uit worden gevoerd.


Positie

De nieuwe thema’s in de wereld nopen de Boardroom om anders te kijken naar de aansturing van hun organisatie, doch hoe doen ze dat? Hoe pakken ze dat integraal aan? Hoe pas je digital werken, cyber, duurzaamheid, agile en andere thema’s goed in in de lange termijn strategie en dagelijkse way-of-working? Als Vice President People & Organisation (VP P&O) neem je plaats naast de CxO en adviseer je Boardrooms in hoe ze dit kunnen doen.

Door de ervaring en kennis van de VP P&O stelt hijj/zij klanten in staat zich voor te bereiden op de toekomst door zaken als cultuur, personeelsbezetting en vaardigheden in het leven te roepen, die nodig zijn voor zakelijk succes in een digitaal tijdperk. Daarbij consulteert en begeleidt hij/zij leiders in het succesvol transformeren van de organisatie. De thema’s richten zich op de transformatiekant en op de vraag wat een organisatie nodig heeft qua (human) capital en design. Altijd vanuit een strategisch en digitaal gedachtegoed. Enkele thematische vraagstukken voor de VP P&O zijn:


Hoofdverantwoordelijkheden:

Requirements

Functie eisen

De ideale kandidaat brengt een schat aan ervaring mee in het werken als strategisch adviseur van C-level/boardroom-level en beschikt over:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas van Gasteren

E: [email protected]

T: +31 73 615 4700

Apply for this job