Content Marketeer

's Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands · Quaestus Executive Leadership

Description

Quaestus groeit. Daarom openen we in Amsterdam (en we blijven in Den Bosch). We zoeken topprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in Executive Search, Leadership Assessment en Leadership Development. Professionals die ons aanvullen, maar ons ook uitdagen, ons uit onze comfort zone durven halen, disruptive als ze zijn.

Organisatiebeschrijving

Het is onze missie een Secure Base te ontwikkelen binnen Raden van Bestuur, directie- en management teams. Waarom? Omdat wij geloven in Secure Base Leaders: leiders met een open en wereldse blik, die krachtig zijn, richting geven, durven voorop te lopen. Leiders die een veilige basis creëren en vanuit die basis mensen weten te prikkelen, aansporen en uitdagen zich zonder angst te ontplooien zodat ze durven te reiken naar het hoogste, voor zichzelf en de organisatie waarvoor ze werken.

De procedure van Quaestus is ontworpen om de absolute top in verschillende branches te plaatsen en begeleiden. Hierbij worden Executive Search en Leadership Consultancy op maat in één proces geïntegreerd aan onze opdrachtgevers aangeboden. Dankzij deze Integrated Executive Leadership oplossing is Quaestus in staat een kwaliteit te leveren die ongekend is binnen het Executive Search vak en welke garant staat voor een duurzame verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever zodat zij samen kunnen blijven groeien.

Ook onze eigen cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking op basis van respect, vertrouwen en veiligheid. De interne communicatielijnen zijn kort en de cultuur is informeel. Eigen initiatief, inbreng en ontwikkeling worden gewaardeerd én gestimuleerd.

Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een wereldwijd sterk netwerk van top Executive Leadership bedrijven.

Voor meer informatie over onze organisatie en ons team, bezoek onze website: www.quaestus.eu.


De functie

Voor onze groeiende organisatie zijn we op zoek naar een Content Marketeer. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content marketing processen binnen Quaestus. Kijkend naar de doelgroepen waar de focus op ligt, zijn dit niet alleen (potentiële) opdrachtgevers maar ook kandidaten voor Executive Search en Leadership Assessment en Development. Zowel op tactisch als op operationeel vlak ben jij de expert.

Samen met je collega’s binnen de afdeling Marketing & Sales en de bureau’s waarmee we samenwerken werk je aan het uitdenken en uitvoeren van de contentstrategie en kalender. In lijn met deze strategie en kalender verzorg je de social media posts, uiteraard gekoppeld aan ons marketing automation systeem zodat we de resultaten kunnen meten en vanuit deze data nog effectiever te werk kunnen gaan.

Schrijven vind je een feestje, je weet dit messcherp en tegelijkertijd op inspirerende en verbindende wijze te doen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de manier waarop we onze doelgroepen aanspreken en het imago wat we uit willen stralen.

Je hebt een goed analytisch vermogen, denkt out of the box en wanneer je de mening toegedaan bent dat bijvoorbeeld beeld beter werkt dan schrift, dan onderneem je hiertoe actie samen met onze visual designer.

SEO speelt tevens een belangrijke rol in je dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent non-stop op zoek naar nieuwe manieren om de concurrentie een stap voor te blijven, gebruikt de juiste zoekwoorden, plaatst nieuwe content op de juiste plek en optimaliseert wanneer nodig. Je weet feilloos of het beste resultaat vanuit organisch of betaald te realiseren is. Dit geldt voor zowel LinkedIn als Google. Als millennial weet jij niet beter dan dat alles digitaal mogelijk is. Sales en marketing gaan hand in hand en bestaan voor jou uit online processen. Jij maakt succesvolle strategische digitale plannen en bent samen met je collega’s binnen het team Marketing & Sales verantwoordelijk voor de executie van deze digitale plannen. Jij verhoogt het digitale IQ van jezelf en die van Quaestus.

Verantwoordelijkheden

• Het maken en uitvoeren van een content jaarplan

• Aanspreekpunt en aansturing zijn voor externe bureau’s

• Het verbeteren van de SEO

• A/B tests inzetten ter optimalisatie van de online klantbeleving en de conversies

• Het creëren van aantrekkelijke content in samenwerking met diverse interne afdelingen

• Het monitoren en analyseren van het digitale verkeer van onze (potentiele) kandidaten en/of klanten

Requirements

Functie-eisen

In de rol van Content Marketeer ben je gedreven om onze organisatie verder te professionaliseren op het gebied van content en marketing en je bent zowel intern als extern een verbindende factor in dit proces.

Tevens lever je een belangrijke en onmisbare bijdrage aan de digitalisering van onze organisatie en processen.

• Je hebt een HBO- of WO-diploma in bijvoorbeeld Economie, Communicatie of vergelijkbaar op zak en je wil de next step maken in een carrière in digital marketing en sales binnen een B2B omgeving;

• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en je bent gewend om zelfstandig op tactisch/operationeel niveau te acteren;

• Je hebt ervaring met inbound marketing, marketing automation en content marketing en je hebt deze tactieken aantoonbaar succesvol ingezet in een B2B omgeving;

• Je hebt een scherpe pen die je vanuit meerdere invalshoeken en met een verschillende tone of voice kunt inzetten;

• Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, pakt ze snel op, en je weet ze toe te passen in de omgeving/ industrie waarin je werkzaam bent;

• Je wordt blij van verandering, je kan snel schakelen in een commerciële dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is;

• Je bent handson, assertief en stressbestendig;

• Je krijgt energie van het opzetten en implementeren van inbound en content marketing campagnes in marketing automation zoals HubSpot, en het schrijven van teksten voor social media en blogs/vlogs, whitepapers of andere lange-vorm content;

• Je beschikt over de kennis en hebt ervaring met de benodigde software, zoals Adobe;

• Je bent analytisch onderlegd zodat je marketing data zo slim mogelijk weet te gebruiken;

• Je bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken en met collega’s/bureau’s te schakelen wanneer nodig;

• Affiniteit met commercie is een pré.

Benefits

We bieden je een uitdagende baan binnen één van de meest innovatieve en snelst groeiende Executive Leadership organisaties van Nederland.

Samenwerken in een professionele maar informele werksfeer met een jong en enthousiast team van top professionals.

Ook intern werken we samen op een Secure Base manier waarbij een ieder op zijn/haar kracht ingezet wordt en verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt.

We bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a. een bij de rol en je achtergrond passend salaris als ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als professional en persoon. Je woont regelmatig en wanneer relevant interessante kennissessies en evenementen op je vakgebied bij om je kennis en expertise te verrijken.

Ook vitaliteit speelt bij ons een belangrijke rol. Je kan bijvoorbeeld wekelijks deelnemen aan een bootcamptraining en/of samen met collega’s deelnemen aan een hardloopwedstrijd.

Daarnaast delen en vieren we successen graag met elkaar!


Apply for this job