Algemeen Directeur

Netherlands

Description

Organisatie

De organisatie is marktleider in Nederland op het gebied van projectmanagement van complexe projecten in de openbare ruimte: infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energie. De circa 300 hoogopgeleide, gespecialiseerde en ervaren professionals worden ingezet voor projectmanagement, integrale projectbeheersing, contractmanagement en omgevingsmanagement. Zij levert haar dienstverlening zowel op interim-, advies- als productbasis. Opdrachtgevers zijn overheden, semioverheden, energiebedrijven en aannemers. De organisatie wordt gekenmerkt door de sterke inhoudelijke expertise, betrokkenheid en intrinsieke gedrevenheid van de medewerkers.

Functie

De Algemeen Directeur heeft de dagelijkse leiding over de organisatie en is eindverantwoordelijk voor de groei en bloei van de organisatie en het binden en boeien van haar circa 300 professionals. Hij/zij is statutair directeur, P&L eindverantwoordelijk, draagt zorg voor het behalen van de beoogde doelstellingen en resultaten. Is daarnaast het boegbeeld van de organisatie en draagt strategische visie en doelstellingen met overtuiging uit naar de interne organisatie en (mede) vertegenwoordigt het bedirjf naar externe stakeholders. Hij/zij stuurt naar een, door alle medewerkers gedragen cultuur van inhoud, doelgerichtheid, accountability, plezier en trots.

Profiel

Voor deze uitdagende directie positie zoeken wij een ondernemende directeur met visie, initiatief, zeer sterk ontwikkelde verbindende vaardigheden en minimaal 10 jaar bewezen succesvolle, leidinggevende ervaring. Geschikte kandidaten zijn gewend om zowel strategische als operationele (eind)verantwoordelijkheid te dragen. Straalt scherpte uit en heeft een verbindende, positieve instelling richting medewerkers, het directieteam en naar de aandeelhouders. Is iemand die inspireert, coacht, begeleidt, coordineert en initieert. Iemand die sturing en duidelijkheid geeft.


Requirements

Benefits

Marktconform pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een mogelijkheid om te participeren.

Apply for this job