Business Development Manager Services - Manufacturing

Utrecht, Netherlands

Description

Organisatie

Onze klant is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van IT met een volledig aanbod van technologische producten, oplossingen en diensten. Ongeveer 140.000 medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. De organisatie zorgt in een snelgroeiende branche voor nieuwe trends en maakt indruk met vooruitstrevende technologieën en oplossingen.

Positie

In een enthousiaste en warme club van gepassioneerde vakmensen is een positie voor Business Development Manager Manufacturing (waaronder o.m. high tech, industrie, chemie, energy, food en utilities vallen) beschikbaar waarin ondernemerschap, initiatief en drive worden gewaardeerd. In deze positie wordt de kans geboden een Manufacturing praktijk op te bouwen waarin wederzijdse ondersteuning met collega’s in Nederland de beoogde samenwerkingsvorm is. Daarbij biedt de functie toegang tot de brede en jarenlange kennis en ervaring van (inter)nationale collega's op het gebied van Manufacturing.

De Business Development Manager is verantwoordelijk voor het stimuleren van de Digital Technology Solutions in de Nederlandse Manufacturing sector. Hij/zij is het eerste aanspreekpunt voor complexe IT-outsourcing mogelijkheden en primair verantwoordelijk voor het werven van (potentiële) nieuwe klanten en het verkopen van Infrastructure Services.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Requirements

Kandidaatprofiel

De ideale kandidaat voor deze resultaatgerichte rol is een hunter die op C-niveau kan communiceren. Ervaring met consultative selling (senior niveau) in IT is van groot belang. Daarnaast brengt hij/zij een actief, uitgebreid en kwalitatief netwerk met zich mee in de Manufacturing sector. De Business Development Manager is een zeer bekwame onderhandelaar, een natuurlijke communicator en een uitstekende beslisser. Hij/zij is ambitieus, een teamplayer met een goed gevoel voor humor, resultaatgericht, eerlijk en recht door zee.

Profieleisen

Benefits

Een aantrekkelijke salaris, inclusief bonusregeling. Daarnaast aanvullende voorwaarden zoals: auto, laptop, telefoon en pensioen.

Apply for this job