Product Delivery Director

Noord-Brabant, Netherlands · Innovator in cloud based mobiliteitsoplossingen

Description

De procedure van Product Delivery Director staat tijdelijk on hold, maar zal binnen enkele weken worden hervat. U kunt uw sollicitatie insturen waarop wij deze zullen beoordelen. We voorzien u t.z.t. van een terugkoppeling.

Organisatie

Deze organisatie staat te boek als de specialist in innovatieve cloud based mobiliteitsoplossingen. Door een combinatie van innovatie én betrouwbare producten, services en onderhoud, voorzien zij hun klanten van een oplossing op maat met een ultieme gebruikservaring. Met eigen R&D afdelingen, productielocaties en verkoopkantoren is het bedrijf internationaal vertegenwoordigd. Dit bedrijf is één van ’s werelds meest toonaangevende aanbieders van geautomatiseerde mobiliteitsoplossingen.

De organisatie focust zich op praktische innovaties en brengt verschillende technologieën bij elkaar om klanten te voorzien van intelligente, maar vooral betrouwbare en toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen, die aansluiten bij de ‘connected world’ van vandaag en morgen. De organisatie voorziet hierin een mooie toekomst. Er is veel vertrouwen en geloof dat ze over een aantal jaren voorop zullen lopen in het aanbieden van oplossingen met een digital en vernieuwend karakter.


Positie

Wil jij aan de basis staan van de verdere shift van een hardware-georiënteerd bedrijf naar een software-georiënteerd bedrijf? Wil jij altijd al ondernemen en het verschil kunnen maken? Dit mooie Nederlandse bedrijf heeft al een fantastische slag gemaakt, heeft ambitieuze toekomstplannen en staat open voor betrokken professionals met een drive die stevig mee willen bouwen aan de toekomst. Ze zijn nu op zoek naar een Product Delivery Director. In deze rol rapporteer je direct aan de Algemeen Directeur en heb je een zetel in het Management Team van de organisatie.

Als Product Delivery Director ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor projecten die gericht zijn op het innoveren van de producten en diensten van de organisatie. Innovatie, product marketing en product– en project management staan centraal. Het gaat hier om een sleutelpositie waarin je een grote invloed hebt op de roadmap van de organisatie én de mobility solutions van de toekomst.

De Product Delivery Director is een dynamische en veelzijdige rol. Zo haal je ideeën voor innovatie op bij sales collega’s en MD’s in de verschillende landen. Je achterhaalt welke behoeften er globaal spelen of juist in een bepaald land of specifieke klantengroep. Je neemt alle externe factoren en trends mee, analyseert en komt tot een prioritering. Je weet precies waar toekomstige oplossingen aan moeten gaan voldoen (wat moet het kunnen, welke data moet je eruit kunnen halen, hoe moet het design eruit zien, etc.). Daarom stel jij de benodigde specificaties op. Met deze gedetailleerde ‘specs’ maak je door middel van aansturing én/of samenwerking met Technology de betreffende software. Na dit creatieve proces waarin innovatieve oplossingen zijn gecreëerd, verschuift de focus naar de go-to-market strategy. Als Product Delivery Director is het je verantwoordelijkheid om nieuwe oplossingen de markt in te begeleiden door middel van effectieve marketing- en communicatiestrategieën en campagnes.

Als Product Delivery Director ben je verantwoordelijk voor het managen van alle projecten die zich richten op het innoveren van de organisatie en haar solutions.


Hoofdverantwoordelijkheden

Requirements

Profiel

De Product Delivery Director is een bestuurder van verandering. Je bent een netwerker die directe lijntjes heeft met iedereen in de organisatie. Je komt uit de nieuwe wereld en beschikt over een jonge geest. Je bent strategisch sterk en kan goed communiceren en luisteren. Je weet wat ondernemen is, waar de business te vinden is en je bent bovenal ijverig om nieuwe business neer te zetten.

Je pakt graag complexe taken op waarvoor visie en creativiteit nodig is om out-of-the-box (cloud based) oplossingen te bedenken. Je biedt duidelijke doelen en richtlijnen voor de omgeving en bewaakt prestaties en voortgang om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald. Je ziet jezelf als een stevige persoonlijkheid en kan anderen op basis van feiten, praktische kennis en logica overtuigen.

Door je proactieve houding lever je een actieve bijdrage aan de verbetering van de organisatie. Je gaat het conflict niet uit de weg en geeft suggesties om bestaande werkinstructies, methoden en procedures te verbeteren. Betrouwbaarheid en openheid zijn voor jou belangrijke kernwaarden in de omgang.


Profieleisen:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Apply for this job