Chief Executive Officer - CEO

's Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands · Producent hoogwaardige voedingsstoffen, groeimediums en additieven voor planten

Description

De organisatie is producent van hoogwaardige mest- en voedingsstoffen, groeimediums en additieven voor planten en biedt verschillende teeltoplossingen aan om thuis een diversiteit aan gewassen te telen.

De huidige marktontwikkelingen zorgen ervoor dat de potentie voor verdere groei en bloei van de organisatie momenteel enorm is. In dit licht zijn wij op zoek naar een nieuwe CEO.

De CEO is verantwoordelijk voor het in samenspraak met de aandeelhouders ontwikkelen van een duidelijke missie en visie van de organisatie, een strategie die daarmee in overeenstemming is en een vertaling daarvan in een helder beleid en verdere implementatie.

De CEO heeft de dagelijkse leiding en is eindverantwoordelijk voor de groei en bloei van de organisatie. Hij is statutair directeur, P&L-eindverantwoordelijk, draagt zorg voor het behalen van de beoogde doelstellingen en resultaten van het bedrijf en is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de organisatie en de circa 150 medewerkers.

Onder de verantwoordelijkheden vallen o.a:

Requirements

Voor deze organisatie komen we graag in contact met een CEO die enerzijds begrijpt hoe de organisatie door ondernemerschap succesvol is geworden, maar anderzijds ook in staat is de organisatie verder te professionaliseren zodat een stevige basis gecreëerd wordt voor verdere internationale groei.

Om die reden zoeken we een impactvolle en no-nonsense leider die duidelijkheid in koers en in communicatie combineert met besluitvaardigheid en die zowel richting de aandeelhouders als zijn medewerkers kan zorgen voor een goede vertrouwensbasis. Onze kandidaat weet daarbij gemakkelijk te schakelen tussen strategie en operatie en draagt zorg voor een geïnspireerd en betrokken team.

De CEO is sociaal intelligent, heeft een passie voor kwaliteit, en weet hoe hij mensen moet inspireren en motiveren. Dit alles doet hij met een grote dosis enthousiasme, eerlijkheid en menselijkheid.

Met de aandeelhouders weet de CEO zich te binden door verwachtingen goed te managen en hen vanuit zijn positie te adviseren over de toekomstplannen van de organisatie.

De CEO zal de organisatie verder uitbouwen door in te spelen op de enorme kansen binnen de veranderende wereldmarkt.

Profieleisen:

Benefits

Uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renée Coret – den Otter

E: [email protected]

T: +31 73 615 4700

Apply for this job